Kiscsoportos PARKOUR edzések BEJELENTKEZÉS alapján június 1-től!

Kiscsoportos PARKOUR edzések BEJELENTKEZÉS alapján június 1-től!

 

Júniustól beindulhat a parkour is!!!

A kormányrendeletekkel és az INspirál COVID 19 szabályzatával összhangban, kiscsoportos edzések formájában indítjuk újra a sportéletet a Pattanjban is. Egyelőre csak az INspirálban van erre mód, , de már parkour sportban is.

Jelenleg a 2 nagyteremben összesen 6 fő tartózkodhat, így 1 edző + 5 fő maximális látszámmal indulhat el csoport. Egyelőre, ami biztos, hogy pénteken 17:00-18:00-ig és 18:30-19:30-ig illetve szombaton 11:30-12:30-ig, tudjuk a helyszínt megnyitni a parkourosok számára. Reményeink szerint változik a szabályozás, és amennyiben termenként határozzák meg a létszámot, úgy terv szerint kedden és csütörtökön is indíthatunk órákat 17h tól, és 18:30-tól. (Ha ilyen változás történik, arról itt fogtok tudni értesülni először a pattanj.hu-n)

A kiscsoport feltételei:

  • 2- 5 fő bejelentkezése. (6. helyen tartalékosnak is be lehet jelentkezni, őt 2 órával edzés előtt tudom tájékoztatni esetleges lemondásról.)
  • 4000 Ft / alkalom edzésdíj. Bérlet, vagy havidíj egyelőre nincsen, csak a bejelentkezettek jöhetnek.
  • Bejelentkezés legkésőbb 24 órával az edzés előtt. (ingyenes lemondási opció pl betegség esetén legkésőbb az edzés napján reggel 9-ig, ezt követően ki kell fizetni a teljes árat, mert ebből béreljük ki a termet.)
  • Jelentkezés telefonon: +36702492548, vagy OTT OLIVÉR személyes facebook messengerén!

A gumiasztal tanfolyam első tapasztalata, hogy 3 nap alatt betelt az első 2 hétre a létszám, így javasolt a korai bejelentkezés. Most még csak péntekre és szombatra tudtok jelentkezni!!

Hívjatok, kérdezzetek bátran!

Ott Olivér