Árak

2021 szeptember 6-án megpróbáljuk az elindulást! Nincs havidíj, mert itt van a hullám, viszont az alkalmankénti díjat 2500 Ft-ra csökkentjük. Reméljük nem állítják le a következő héten ismét a sportot!

 

A Covid helyzet folyamán a tanfolyamos normál működésünket teljesen le kellett állítani. Jelenleg az időszakosan működő “rendezvényes” rendszerben tudunk csak működni igen korlátozott feltételek mellett. A 10 fős rendezvényeinkre bejelentkezés alapján lehet regisztrálni, és minden esetben napi díjasok. Jelenleg bérlet nincs. A rendezvény ára: 3500 Ft / alkalom, amit a helyszínen készpénzben tudnak rendezni.

Befizetéssel kapcsolatos információk

Módja: helyszínen készpénzben edzés előtt, illetve után, vagy utalással a Pattanj SE bankszámlaszámára.

(ERSTE): 11600006-00000000-49929056 (dátum, rendezvény, név megjelölésével)

Ideje: Havidíjas tanfolyamainkon az első kipróbáló alkalom ingyenes, ezt követően a 2. alkalommal kell befizetni a havidíjat. Minden hónap 1-jétől 31-éig tart. Ha csak pár alkalom van hátra a hónapban, akkor lehet választani az alkalmankénti fizetést, de ez esetben nincs ingyenes alkalom! Minden hónap elején várjuk a befizetéseket, és nem utólag!

Kedvezmények: Az első ingyenes alkalmon túl, egyedi díj megbeszélésére van lehetőség amennyiben erre rászoruló gyermek sportját tudjuk ezzel segíteni. December hónapban a díjak 75%-át számoljuk fel a szünetre való tekintettel, illetve jüniusban 50%-ot, amit a májusi befizetéskor kérünk (másfél hónapot) egyben rendezni!

Tanfolyamokkal kapcsolatos információk

Parkour rendezvény: Nyílt csoport 9-18 éves korig.

Akadályok, minitramp, és AirTrack bevonásával szabadstílusú, de kötött alapokon nyugvó akrobatikus képzés.

Gumiasztal rendezvény: Nyílt csoport 9-18 éves korig.

Az legmodernebb olimpiai szabványú EUROTRAMP ULTIMATE versenygumiasztal használatának oktatása. (a köznyelv trambulinnak is hívja, csak ez kb 10x  jobb teljesítményű eszköz) A szaltók világának megismerésére, kötött gyakorlatokkal, és köredzéses speciális erősítéssel fűszerezve. Olyanoknak ajánlott, akik komolyan veszik a mozgástanulást, esetleg terveznek a későbbiekben dupla-, vagy csavartszaltót is megtanulni, és nem félnek a magasságtól!

Kezdő AKRO, PK: Általános iskolás kortól (kb. 7 – 12 éves korig) akrobatikus alapok AirTrack-en én minitrampon

Haladó AKRO: Előképzettséghez kötött (kb.10-15 éeseknek) tudni kell: kézállás, minitrampon előre szaltó

Parkour 14-: Felsősöknek (kb 11-14 éves) tudásszinttől függetlenül szabadstílusú akro képzés

Parkour 14+: Középsulis kortól (kb.14-29 év) tudásszinttől függetlenül, de magasabb eszközökkel parkourozunk

Nyílt gumiasztal: Köredzés jellegű akrobatikus képzés (kb.12-50 éves kor) ajánlott a levegő szerelmeseinek.

Versenyzők: Kiválasztás alapján bármely tanfolyamról be lehet jutni, ha elkötelezett, és ügyes akrobata vagy.