Évkezdés 2021/2022-es tanév

Évkezdés 2021/2022-es tanév

Sziasztok!!!

Kezdődik a tanév, és jön a hullám….🌊 Köszönöm a napi sok telefont, amivel életben tartjátok a lelkesedésemet!

Az utóbbi egy hónapban kb minden nap más és más terv alakult ki a fejemben, az biztos, hogy bejelentik, azt nem lehet tudni mit, és mikor, de valószínűleg ismét érinti a fiatalságot.

Nehéz volt döntést hozni, mert az edzők is bizonytalanok, és más állások után néztek, az elmúlt másfél évben 13 edzőből, 12 talált más megélhetést… és nem haragudhatunk érte.

DE MI SZEPTEMBERBEN KEZDÜNK! Kezdés SZEPTEMBER 6.

Ismét megpróbáljuk, aztán várjuk a fejleményeket. Részletek:

Parkour (akrobatikával)  HÉTFŐ, SZERDA 17-18h 

Gumiasztal (köredzéssel)KEDD, CSÜTÖRTÖK 17-18h

Amennyiben az érdeklődés és a létszám engedi, tervben van a pénteki parkour beindítása is, illetve bármely tanfolyam ketté bontása kezdőre, és haladóra.

Helyszín: INspirál Cirkuszközpont (Bo XI. Sopron út 19/A) de néhány iskola is felkeresett, hogy nyit felénk, de az, hogy külsősök is bemehetnek-e, még tárgyalás alatt van. (kicsi az esély rá, amíg tart a pandémia)

Az árak: NEM LESZ HAVIDÍJ! Mert annak semmi értelme, amíg ki-be kapcsolgatják a vírushelyzet súlyosságát.

Az alkalmankénti díjat csökkentjük 2500 Ft-ra!!!

Remélve, hogy ez több edzéslehetőséget biztosít azoknak, akik eddig esetleg emiatt nem jöttek! Ennek viszont az ára az, hogy 6 fő alatt nem tudjuk kibérelni a termet, és előfordulhat, hogy ott a helyszínen kell lemondanunk az edzést. Ez ellen azzal tudtok védekezni, hogy tényleg jöttök edzésre!

A SZÜLŐI FELELŐSSÉG VÁLLALÁSI NYILATKOZAT kitöltése mindenkinek kötelező feltétel a részvételhez, helyben is kitölthető, de innen is letölthető, ha a szülő nem kíséri el a gyermeket, elég elküldeni.

Korcsoport: Egyelőre minden tanfolyam összevomt korcsoporttal indul 9-18 évesekkel, de egyedi esetekben megbeszélhető a javasolttól való eltérés!

Találkozunk Szeptember 6-tól az INspirálban!