Hétfőn és szerdán kiscsoportos gumiasztal edzések BEJELENTKEZÉS alapján május 18-tól!

Hétfőn és szerdán kiscsoportos gumiasztal edzések BEJELENTKEZÉS alapján május 18-tól!

________

UPDATE (aug 2.)

Jönnek a táborok, és a nyár vége, ezért lassan lezárul a nyári órarend.

Utolsó alkalmak: aug. 3 18:30 és aug 5. 17:00 (még a megszokott nyári rend szerint). Majd a 2 táboros hét között csak az aug 17.-ei hétfői edzés lesz megtartva 18:30-tól, mint utolsó nyári edzés!

_________

Szeptembertől az évközi órarendünkkel indul minden tanfolyamunk, amit hamarosan közzé teszünk.

Bár még messze, hogy teljes gőzzel lehessen sportolni, de már talán megcsillan a fény.

A kormányrendeletekkel és az INspirál COVID 19 szabályzatával összhangban, kiscsoportos edzések formájában indítjuk újra a sportéletet a Pattanjban is. Egyelőre csak az INspirálban van erre mód, gumiasztal sportban. (De a parkourt is tervezzük.)

Mivel a 2 nagyteremben összesen 6 fő tartózkodhat, így 1 edző + 5 fő maximális látszámmal indulhat el csoport. Egyelőre csak csak hétfőn 18:30-19:30-ig és szerdán 17 – 18h-ig, illetve igény esetén 18:30 – 19:30-ig  is tudok egy csoportot indítani.

A kiscsoport feltételei:

  • 2- 5 fő bejelentkezése. (6. helyen tartalékosnak is be lehet jelentkezni, őt 2 órával edzés előtt tudom tájékoztatni esetleges lemondásról.)
  • 4000 Ft / alkalom edzésdíj. Bérlet, vagy havidíj egyelőre nincsen, csak a bejelentkezettek jöhetnek.
  • Bejelentkezés legkésőbb 24 órával az edzés előtt. (ingyenes lemondási opció pl betegség esetén legkésőbb az edzés napján reggel 9-ig, ezt követően ki kell fizetni a teljes árat, mert ebből bérlem ki a termet.)
  • Jelentkezés: telefonon: +36702492548, vagy OTT OLIVÉR facebook messengerén!

Reméljük mihamarabb lehet indítani a parkourt, illetve a dupla órákat, ezek csak az érdeklődéstől függenek, illetve ha a szabályozás változik, akkor esetleg a Fenyvesben is kezdhetünk, és többen is részt vehettek!

Hívjatok, kérdezzetek bátran!

Ott Olivér