Szeptember 1-jén évkezdés!

Szeptember 1-jén évkezdés!

Szeptember 1-jén elindul a sportélet!

(UPDATE 2020.08.27)

Sokáig úgy tűnt szeptemberben zökkenés mentesen beindul az új év…. de sok változást hozott 2020!

Szeptember 25-én kaptunk egy emailt, miszerint a Fenyves utcai helyszín, mely 15 éve ad otthont egyesületünknek, többé nem kiadó a számunkra. Az indoklás szerint ez egy olyan stratégiai döntés, melyet én nem kell, hogy értsünk, és az iskolavezetőségnek nem kell, megmagyaráznia.

A hely, ahol a mindennapjainkat töltöttük, és világ színvonalú versenyzőket képeztünk, melyre méltán volt büszke a 2. kerület, Budapest, és Magyarország is, amit Közép Európa egyik legerősebb gumiasztal utánpótlás képzési központjává emeltünk, mellesleg ezévig az egyetlen parkour képző bázisa is volt az országnak, már nem lesz többé a miénk. =(

Emlékül egy kis videót kiteszek ide  2011-ből:

 

Bár kárpótlásul egy kisebb tornaszobát ki tudtunk bérelni a főépületben a Pasaréti úti bázisán a Szabó Lőrinc Giminek, de a parkourt nem fogjuk tudni itt tovább gyakorolni!

Gyors szervezésekbe kezdtem, ami még bőven zajlik, de amit már most látni lehet, hogy az INspirál átvesz néhány tanfolyamot, és igyekszünk mindenkinek helyet biztosítani, aki eddig is hozzánk tartozott.

Az INspirálban H,Sz,P fél5-től lesz PARKOUR, amit amint betelik a létszám, fél6-tól egy nagyobb csoporttal tudunk bővíteni, emellet, H,Sz fél5-től kezdő, majd fél6-tól haladó GUMIASZTALt tartunk a légtérben az INspirál hátsó termében. A versenyzők edzésére, csak ebben a 2 haladó órában lesz lehetőség, bár beszereztük a hőn áhított olimpiai gumiasztalt, ami az idei elmaradt tokiói olimpián lett volna a hivatalos szer, de a víros sújtotta munkanélküli idők az edzőink egy részét pályaelhagyásra kényszerítette, így idén először nem lesz hivatalos versenyző edzésünk sem.

A nagy AirTrack (12x3m) így befér K,Cs a nagytérbe, ahol fél5-től kezdő, majd fél6-tól haladó Minitramp és AirTrack órákat tudunk megnyitni!

A Szabó Lőrinc kisteremben talajakrobatika és minitramp tanfolyamokat tudunk biztosítani főként azoknak, akik a 2. kerületből jártok hozzánk viszonlag szűk 12-15 főben maximalizált csoportlétszámban, de egy szép, felújított környezetben! (Cím: 2. ker Pasaréti út 193)

 

Most ennyit tudok leírni, de amint új infót kapok, változtatom a hírt! Kérlek nézegessétek, mielőtt lejöttök edzésre, vagy keressetek!

Amennyiben bárkinek hasznos ötlete, javaslata van, üres termet ismer, kérem keressen telefonon, de persze kérdésekkel is hívjatok! Olivér: +36 70 2492548

Jelentkezés a helyszínen, edzőcuccban! =) A parkour tanfolyamokra hozzatok cipót (tiszta talppal)!