Újra-újra-újra nyitás – MÁJUS 10!

Újra-újra-újra nyitás – MÁJUS 10!

Kedves szülők, és sportolni vágyó gyerekek!
 
Rengetegen kerestetek az utóbbi időben, amit köszönök, és tényleg sokat lendített azon, hogy nekiálljak körbejárni az újra újra újra indítás témát.
Az biztos, hogy hétfőtől (MÁJUS 10.) a suli nyitással együtt, szabad lesz a gyerekeknek valamely feltételek mellett sportolni.
 
Mivel a legutóbbi zárás előtti állapotokhoz képest nagyobb szabadság van kilátásban, így 10 fős RENDEZVÉNYEKet biztosan szabad szervezni. Így egyelőre ezzel kezdünk: 10 fős sporttémájú rendezvényeket fogunk tartani, ami regisztráció lesz kötve! Az ár : 3500 Ft / rendezvény.
A(z egyetlen) helyszín az INspirál Cirkuszközpont (XI. Sopron út 19/A)
 
Minden Hétfőn, Szerdán és Pénteken 2-2 rendezvényt tartunk
Témáik:
1: Parkour AirTrack-kel 16:30-17:30 -ig Lacival
2. Gumiasztal 18:00-19:00 -ig Füllel
BEJELENTKEZÉST CSAK NÁLAM (OTT OLIVÉR) LEHET MEGTENNI.
A bejelentkezés regisztrálása érkezési sorrendben történik!
 
A módja (sorrendben) :
 
1:SMS, iMessage +36702492548 
2: Messenger: Ott Olivér  https://www.facebook.com/oliver.ott.98  Ne a pattanjosra, mert az a bussiness suiton keresztül jön, ami tök megbízhatatlan, és sosem látom.
3: TELEFON +36702492548 
4: Signal, Whats app, Viber
5: email (ezt szinte sosem kapom meg egy héten belül, mindig van több1000 olvasatlan spam-em, és ami fontos, azt nem teszi előre=( )
6: üzened a valaki valakijével, hogy írjak be valakit valamikorra….
 
Minden esetben visszajelzek, hogy beírtam-e, addig nem minősül bejelentkezésnek!
 
Befizetés: LEHETŐLEG KÉSZPÉNZBEN a helyszínen, edzés előtt, esetleg utána! 
Ha inkább utalnál, arra is van mód, ez esetben szerepeljen a gyermek neve, a dátum, és a rendezvény típusa is a közleményben!

Bankszámlaszám: (ERSTE) 11600006-00000000-49929056  NÉV: PATTANJ SE

Szabályok: A bejelentkezésen túl, igyekszünk a kontaktszámot is csökkenteni. Nincs recepció, és nem szeretnénk másik csoporttal találkozni. Ezért edzés előtt és után 10-10 perc van az érkezésre, és a teremelhagyásra. Szülők csak indokolt esetben lépjenek be! Hőmérés, kézfertőtlenítés kötelező! Kézmosás bármikor megengedett! Minden edzés után szellőztetünk, takarítunk, és fertőtlenítünk! Ez az edzők dolga, de a lelkes segítséget biztosan elfogadják!

Fontos! 16 év alatt nem kell védettségi igazolvány, de 16 felett kötelező, ezt a feltétele, hogy rendezvényt szervezhessünk, ezért kérlek ezzel készüljetek. Erről nyilatkozni is kell 16 felett. Ha valaki átesett a betegségen, vagy az oltáson, de még nincs kártyája, az erről szóló igazolást is elfogadhatónak gondolom.

A regisztráció lehetősége mostantól él.

LEHET TÖBB ALKALOMRA ELŐRE JELENTKEZNI, PL:minden hétfő, VISZONT, HA MÉGSEM JÖSSZ, ÉS 24 ÓRÁN KÍVÜL NEM JELZED, AKKOR AZT KI KELL FIZETNI! (kivéve vis major esete, pl sérülés, vagy betegség 24 órán belül)

A kérdéseitekkel is keressetek bátran, de most szerintem foglalt lesz a telelfonom pár napig!

Jó rendezvényezést!
Jó újra-újra-újra nyitást, és kevés hullámot!